2013. május 30., csütörtök

Konyha trükkök






Tárolási praktikák




Így hámozhatsz zöldséget másodpercek alatt!




A krumplisütés alapjai 




A tésztafőzés alapjai




Gyakori tésztafajták




Hús kiolvasztása




Házi majonéz készítése




Az élesztő felfuttatása




Zöldségek és gyümölcsök frissen tartása




Hogyan vágjuk fel az aszalt gyümölcsöket?




Hogyan tisztíts meg egy ananászt?




Hogyan kell meghámozni a gyömbért?




Fokhagymahámozás másodpercek alatt




Hogyan tegyük kenhetővé a vajat?




Milyen a jó wok?




Hogyan együnk evőpálcikával?




Száraz pácok készítése




Hogyan készül a tökéletes főtt tojás?




Forralt bor készítése




Kéztisztítási trükkök




Elsóztam az ételt, mit tegyek?




Hogyan filézz ki egy csirkecombot?




Krumplihámozás hatékonyan





Friss hús felismerése




Mi az a habarás?




Mi az a rántás?





Így dúsíthatóak az ételek váratlan vendég érkezésekor



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése